Nieuwe website Muscle Import

“Het is als hobby begonnen, we hadden samen een mustang gekocht, opgeknapt en weer verkocht. Later volgden meerdere auto’s die we importeerden en uiteindelijk zijn we een bedrijfje begonnen”, vertelt Sonny Heemskerk, mede-eigenaar van Muscle Import. “Via de zwager van mijn compagnon Chris, zijn wij in contact gekomen met een team van studenten van het Horizon College, zij hebben onze nieuwe website gemaakt.”

Muscle Imports is een autohandel. Ze importeren en exporteren, kopen in en verkopen en zorgen dat auto’s technisch in orde zijn volgens de Europese richtlijnen. Sonny: “Wij waren in het begin nog erg zoekende naar wat we precies met de website wilde bereiken. We zijn zelf net begonnen en de automarkt is enorm aan het veranderen. Onze opdracht was eigenlijk voornamelijk voor onze Amerikaanse auto’s, maar we zijn het laatste half jaar meer auto’s aan het verhandelen. We wilden dat mensen konden zien wie wij zijn, wat wij doen en het moest betrouwbaarheid en betaalbaarheid uitstralen.”

Sonny en Chris zijn erg tevreden met het resultaat: “We moeten zelf nog uitvogelen hoe het precies allemaal werkt, maar we hebben een noodlijn met de studenten mocht het niet lukken. We moeten onze eigen auto’s die we op het moment op voorraad hebben nog op de site uploaden en dan is de website compleet.”

Contact met de studenten verliep prima. Sonny: “We hadden een app-groep en als er iets dringends was belden we even. Ze waren goed gemotiveerd en hadden leuke ideeën om het nog interessanter en aantrekkelijker te maken voor de eindklant. Ik heb geleerd dat het soms beter is om er als opdrachtgever niet te veel bovenop te zitten en de eigen ideeën een kans te geven. Ook heb ik geleerd dat Chris en ik het niet altijd met elkaar eens zijn en we soms meer hadden moeten overleggen tijdens het hele proces. En ondanks dat je het uit handen geeft, kost het wel meer tijd dan je denkt omdat je het ook gewoon goed wil doe. Het was in ieder geval een leerzaam en fijn traject en we zijn super tevreden met onze website.”

Previous
Previous

Inschrijving Werkplaats Digitaal Ondernemen voor mkb-ondernemers geopend

Next
Next

Kick off WDO