Nominatie Computable Awards 2022

We zijn genomineerd voor de Computable Awards 2022!

In november heeft ondernemersvereniging MEVO in het centrum van Medemblik-stad een loyalty-platform met daarbij behorende spaarapp gelanceerd in samenwerking met de studenten van Hogeschool Inholland Alkmaar en het ROC Horizon College. Tijdens een twaalf maanden durende living lab wordt het innovatieve spaarsysteem geïmplementeerd en getest. Hiermee zetten de winkeliers een belangrijke stap richting een krachtig en toekomstbestendig stadscentrum van Medemblik.

Een mooi project van Werkplaats Digitaal Ondernemen waarbij de studenten van het HBO en het MBO samenwerken aan digitaliseringsvraagstukken uit het MKB West Friesland.

De hoofdjury van de Computable Awards 2022 heeft ervoor gekozen om het Loyalty Platform Medemblik LivingLAB te nomineren in de categorie ‘ict-projecten MKB’.

We zijn ontzettend trots op deze nominatie!

Vind ook jij het loyalty platform en de bijbehorende Winkelen-in-Medemblik-spaarapp een mooie stap tot het verbeteren van de online zichtbaarheid van de winkels? Steun ons dan en breng je stem uit! Dat kun je eenvoudig doen via de volgende link: https://lnkd.in/eYTNpvG

Previous
Previous

De Slaapzaak - digitaliseren met hulp van studenten

Next
Next

Inschrijving Werkplaats Digitaal Ondernemen voor mkb-ondernemers geopend